21.07.2024
Кошница "Златен гирлянд"

Кошница "Златен гирлянд"

Кошница “Златен гирлянд” – цена 150 лв

 

 

  • Кафе Ili 500 гр.
  • Кафе Lavazza 500 гр.
  • Коледен конус Ferrero Roche
  • Ядки микс Pami
  • Бадеми Pami
  • Кашу Pami
  • 1 бр. кошница

 

Кошницата е украсена с коледна украса и е изцяло опакована в целофан и с панделка. Има и поздравителна картичка.